Nieuws

Bouwupdate

17 mei 2024

Elke dag werken er zo’n 120 mensen aan het nieuwe Cambuurstadion om de dromen van onder andere studenten, voetballers enĀ supporters uit te laten komen. In het deel waar Cambuur komt, is gestart met een aantal afbouwwerkzaamheden waaronder het plaatsen van kozijnen en binnenwanden.

In het deel waar Firda komt, zijn alle keukens en binnendeuren geplaatst. De interieurbouwer is gestart met het monteren van kasten en andere interieurafwerkingen. Daarnaast is de vloerafwerking op de derde verdieping bijna klaar. De gietvloeren in de toiletruimtes zijn aangebracht en tevens zijn deze voorzien van sanitair. Op het dak zijn inmiddels de warmtepompen geplaatst. De elektricien is bezig met het afmonteren van de elektriciteit. Ook zijn de werkzaamheden aan de omloop van zuid gestart. Dit zijn de ruimtes waar ook supporters tijdens de wedstrijden gebruik van maken.
Op het veld worden momenteel de laatste werkzaamheden verricht zodat er gras gezaaid kan worden. Op de tribunes worden nu voorbereidende werkzaamheden verricht zodat de stoeltjes gemonteerd kunnen worden.

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws
Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het Elfstedenpark
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het Elfstedenpark