Nieuws

Stadion bekent kleur

1 juli 2024

Het veld kleurt langzaamaan groen, de betonnen tribunes zijn overwegend geel blauw en het Cambuurlogo prijkt op het gras en op de gevel. Het Firda-deel is nu klaar en opgeleverd aan de school. Ook draagt het nieuwe stadion nu officieel de naam het Kooi Stadion. Het stadion bekent kleur. 

De afgelopen weken werd goed zichtbaar welke werkzaamheden er zijn verricht in het Kooi Stadion. Het gras ligt erin en wordt dagelijks onderhouden door Tarkett, de leverancier van het veld. Ook zijn bijna alle kuipstoeltjes gemonteerd, volgende week plaatst VDL de laatste kuipstoeltjes en starten ze met de klapstoelen op de hoofdtribune. Maar voordat het eerste fluitsignaal klinkt, is er nog werk aan de winkel.

Buiten wordt het straatwerk in de laatste twee buitenhoeken voorbereid. Dit is eind juli klaar. Binnen gebeurt er ook van alles. Op de omlopen zijn alle dekvloeren gestort en de tegelzetter is druk bezig met het tegelwerk aan de wanden. De wandafwerking op de omloop op oost is voor de helft klaar en wordt nu gewerkt aan de coatvloeren door Piersma Vloeren in samenwerking met Tissink Afdichtingen.

In het hoofdgebouw van Cambuur werken we aan het plaatsen van de binnenwanden en het installatiewerk. De komende week wordt er op de tweede verdieping gestart met het aanbrengen van de dekvloer en deze werkzaamheden zetten we de komende twee weken voort door het hele gebouw door.

 

 

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws
Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het Elfstedenpark
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het Elfstedenpark