Nieuws

Werken aan het nieuwe Cambuurstadion: Uitvoerder Justin aan het woord

8 februari 2023

Al ruim 11 jaar werkt Justin Boomstra (34) met veel plezier bij Van Wijnen vanuit de vestiging in Gorredijk. Tijdens zijn studie Built Environment is hij aan de slag geweest bij een groot architectenbureau en daarna bij een aannemer zowel op de werkvoorbereiding als in de uitvoering. Al snel bleek dat zijn passie ‘buiten’ lag. ‘’Daar ging de knop om, buiten ben ik op mijn plek. Een groot deel van de dag achter de computer zitten is niets voor mij. Ik sta liever op de bouwplaats!’’ Met veel enthousiasme werkt uitvoerder Justin aan de meest uiteenlopende projecten, maar het nieuwe Cambuurstadion, dat is toch wel echt uniek!

Bouwteam_Cambuurstadion

Alles moet goed op elkaar afgestemd zijn

Van het begin af aan was uitvoerder Justin Boomstra betrokken bij de realisatie van het nieuwe Cambuurstadion. Dat het een niet alledaags project is, maakt het voor hem een uitdagende en mooie klus.

“Aan de voorkant komt er natuurlijk veel voorbereiding bij dit project kijken”, vertelt Justin. “Dit is wel even wat anders dan de bouw van een paar appartementen of een rij woningen.” Hij stelde onder meer plannen op voor de inrichting van de bouwplaats en deed de uitvoering van het hei- en grondwerk. “Alles moet op de bouwplaats natuurlijk goed op elkaar afgestemd zijn. Dat is een behoorlijke puzzel.”

Lees hier het hele interview met Justin

Student Robin loopt stage bij de bouw van het Cambuurstadion. Lees hier zijn verhaal.

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws
Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het Elfstedenpark
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het Elfstedenpark