Partners

Firda

16 mei 2022

Wendbaar onderwijs, waardevolle mensen

Firda verzorgt voor circa 15.000 studenten beroepsonderwijs. Samen met het werkveld in de regio geven we vorm aan eigentijds en toekomstbestendig onderwijs. Ook voor bedrijven en instellingen verzorgt Firda een breed scala aan opleidingen en trainingen. Variërend van korte, intensieve trainingen op maat tot meerjarige opleidingen, individueel of groepsgewijs. Alle activiteiten worden verzorgd vanuit vestigingen in Dokkum, Drachten, Emmeloord, Leeuwarden, Sneek en Urk.

Studenten leren bij Firda meer dan alleen een vak. We leiden ze op voor een werkveld dat continu in beweging is. Bij ons ontdekken ze wat ze waardevol vinden in het leven. Wat ze kunnen betekenen voor een ander en hoe ze hun talenten kunnen inzetten voor een duurzame en sociale wereld. Zo worden ze de vakménsen die werkgevers graag willen: wendbaar, betrokken, kritisch denkend en zelfstandig handelend. En staan ze steviger in hun werk én leven.

Wij doen aan studenten, medewerkers, ouders, voortgezet en hoger onderwijs, bedrijven, instellingen en de regio vier beloften:

1. Wij lopen voorop bij de ontwikkelingen in het werkveld.

2. Wij garanderen dat studenten bij ons het beste uit zichzelf kunnen halen.

3. Wij zijn het opleidingsinstituut waar iedereen zich een leven lang kan ontwikkelen.

4. Wij verbinden ons aan de regio.

Gerelateerd nieuws

Meer nieuws
Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het Elfstedenpark
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het Elfstedenpark